top of page
Mijn naam is Gijs en volg de opleiding AV-Specialist aan het MBO Hilversum. Om dit jaar af te kunnen ronden ben ik op zoek naar een stageplaats in de AV wereld.
 

OPLEIDING

OVER
MIJ

WAT IK ZOEK

Tijdens mijn vorige opleiding aan College De Brink heb ik de stroming MVI (Media Vormgeving & ICT) gevolgd. Daar ontdekte ik mijn interesse voor het vakgebied. Daarom heb ik gekozen voor een vervolgopleiding aan het MBO. Hier volg ik de richting AV specialist. 

 

Ik ben creatief, enthousiast en hou van aanpakken. Het lijkt me leuk alles in dit vakgebied eens aan te pakken. Dan kan ik ontdekken wat mij het meeste aanspreekt. Ik vind het ook erg leuk om nieuwe dingen te leren en er mee te werken. Zo heb ik inmiddels ook een bijbaantje bij Garagepark. Daar maak en edit ik korte filmpjes van relatiedagen op de circuits van Zandvoort en Assen. Naast mijn opleiding ben ik een fanatiek voetballer en heb ik een paar bijbaantjes in de Horeca en bij een autobedrijf. 

 

WAT KAN IK

Het editen van video’s gaat me goed af. Ook met een video camera kan ik aardig overweg.

De software waar ik mee werk is Adobe Premiere en Final Cut Pro. 

 

WAT ZOEK IK

Een stageplaats waar ik het AV werk in de praktijk kan beleven. Een plek waar ik vragen mag stellen en mee mag werken op mijn niveau. 

 

PRAKTISCH

Mijn stage periode is van 6 september 2021 t/m 1 februari 2022. In totaal moet ik 625 uur stage lopen. 

 

BELOFTE

Als u een plaats voor mij heeft zal ik mij maximaal inzetten. Beloofd!

IMG_0476_edited.jpg
bottom of page